Vypsal jsem témata bakalářských prací

Od Petr Zemek, 2010-09-26

Dneska jsem do IS FIT vypsal různá zadání bakalářských prací, která mě napadla, a která souvisí s mými zájmy či odbornou orientací. Jelikož mně bylo z různých zdrojů doporučeno, abych nevypisoval diplomové práce, tak se jedná jen o bakalářské práce (ač některá témata by byla vhodnější jako diplomová práce, ale co nadělám).

Pokud se tedy mezi čtenáři mého blogu najdou studenti, kteří by měli o tato zadání zájem, tak mně buď kontaktujte emailem, nebo se na něj přihlaste sami ;). V případě, že víte o něčem, co by Vás bavilo, tak se mně můžete také zkusit ozvat a probereme to. V takovém případě pak lze vypsat téma na míru, což je výhodné jak pro studenta (dělá to, co ho baví), tak pro vedoucího (vede studenta, kterého dané téma baví :]).

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Filtrované HTML (využíváno)

  • Povolené HTML značky: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <table>
  • Zvýraznění syntaxe kódu lze povolit přes následující značky: <code>, <blockcode>, <bash>, <c>, <cpp>, <haskell>, <html>, <java>, <javascript>, <latex>, <perl>, <php>, <python>, <ruby>, <rust>, <sql>, <text>, <vim>, <xml>, <yaml>.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
CAPTCHA
1 + 1 =
Vyřešte tento jednoduchý matematický příklad a vložte výsledek. Např. pro 1+3 vložte 4.
Nějak se mi tady rozmohl spam, takže poprosím o ověření.