FIT

Popis

Vše týkající se studia na FIT.

Od Petr Zemek, 2014-03-04

Tak jsem dnes úspěšně odevzdal disertačku a vše, co s tím souvisí. V příspěvku najdete pro zajímavost a případnou inspiraci ke stažení preprinty většiny z toho, co jsem odevzdával. Dále zmíním pár informací týkající se mé práce na disertačce a plán, co bude dál.

Od Petr Zemek, 2014-02-20

Protože v brzké době plánuji odevzdat disertační práci, zjišťoval jsem si, co všechno je spolu s ní potřeba odevzdat. A že toho je... No a jelikož ne všechny informace jsou dostupné online, zjišťoval jsem si podrobnosti i na vědeckém oddělení. Pokud jste studentem doktorského studia na FIT VUT a plánujete odevzdávat disertačku, tak by se vám tyto informace mohly hodit.

Od Petr Zemek, 2013-02-10

10. prosince 2012 jsem měl společně s prof. Medunou úvodní přednášku na studentské konferenci Language Theory With Applications 2012 na téma "Skákající konečné automaty". O čem tato přednáška byla, kde můžete zhlédnout (konečně zveřejněný) záznam a kde si lze stáhnout materiály se dozvíte v následujícím krátkém příspěvku.

Od Petr Zemek, 2012-02-18

Dívám se, že jsem již delší dobu na blog nic nenapsal, tak se to pokusím napravit :). Jelikož jsem včera úspěšně absolvoval státní doktorskou zkoušku v doktorském programu na VUT FIT, podělím se v tomto příspěvku o své zkušenosti a postřehy co se týče disertačních tezí a státnic. Téma mé disertační práce je Transformace formálních modelů (teorie formálních jazyků) u prof. Meduny.